Esküvő

Életük egyik legfontosabb döntése előtt állnak. Az esküvő felejthetetlen és csodás élmény. Megtisztelnek minket azzal, hogy családtagjaikkal és barátaikkal szállodánk éttermét kívánják választani esküvőjük helyszínéül.

Csapatépítő rendezvények

Közvetlenül a Duna parton, parkosított környezetben egyedi csapatépítő rendezvények, bográcsozás, kerti parti megszervezését vállaljuk.

Szabadulószoba

Rendezvényre szabott szabadulós játék a logika erejével, s a csapatmunka összekovácsoló élményével az Alfa Art Hotelben. Csapatmunka, logika, titkos küldetések és feladványok, számzárak és kódok.

Köszöntjük szállodánkban!

Kellemes, csendes, természetes környezetben, közvetlenül a Duna parton szeretettel várja Önt szállodánk, az Alfa Art Hotel***.

Miért érdemes minket választani?

  • A szálloda egyaránt könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel is.
  • Ingyenes parkolási lehetőség biztosított kb. 70 autó számára.
  • Arborétum szerű csodálatos kert, közvetlenül a Duna parton.
  • Világos, technikailag jól felszerelt panorámás konferencia ill. rendezvénytermek.
  • Hazai és nemzetközi specialitásokat kínáló étterem és terasz szolgálja vendégeink kényelmét.
  • Teljes körű rendezvényszervezés, egyedi csapatépítő programok.

Esküvő

 

AKCIÓNK!

Amennyiben 2016. november 1. és 2017. március 31. között tartja esküvőjét, abban az esetben 20% kedvezményt biztosítunk ételeink árából mindhárom helyszín (Akvarell étterem, Csontváry terem, Rendezvényház) esetében.

Amennyiben 2016. dec. 31-ig lefoglalják 2017-ban tartandó esküvőjüket főszezonra, abban az esetben a 2016-os feltételekkel biztosítjuk esküvőjét.

 

Egyedi ajánlatokért kérem, keressen minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címeken.