Bemutatkozás

 

Köszöntjük szállodánkban!

 

Kellemes, csendes, természetes környezetben, közvetlenül a Duna parton szeretettel várja Önt szállodánk, az Alfa Art Hotel***.

Csodálatos, egyedi tervezéssel és stílussal kialakított hangulatos kertünkben Vendégeink kellemes környezetben pihenhetik ki a hétköznapok fáradalmait. A szálloda körül hatalmas zöld terület található, amely kiválóan alkalmas csapatépítő  rendezvények, családi napok megrendezésére. Duna parti teraszunk kisebb tárgyalások, romantikus találkozók, kávézások színtere.

 

Bemutatkozás

 

A szálloda 42 légkondicionált szobájában telefon, TV,  internet elérés, szobai széf, fürdőszoba található. Hazai és nemzetközi specialitásokat kínáló étterem és terasz szolgálja vendégeink kényelmét.  Az öt korszerűen kialakított, modern technikával felszerelt légkondicionált, többfunkciós konferencia illetve rendezvényterem kiváló lehetőséget kínál szakmai továbbképzések, tréningek megrendezésére. Családok, baráti társaságok, összejövetelek részére, esküvők és bankettek számára kellemes helyszíneként is kitűnő választás szállodánk.

 

Küldetésünk

 

Szállodánk küldetése – az elégedettség garanciája

Az Alfa Art Hotel*** filozófiájának kulcsát szlogenünk adja: az elégedettség garanciája. Célunk, hogy szállodánkban tartott konferenciák, rendezvények, esküvők – kategóriánkon túl mutatva - a kívánt igényeket kielégítse és az itt tartózkodás folyamán szolgáltatásainkat megbízhatóan nyújtsuk.

 

Mégis miben vagyunk mi mások?

 

Szállodánk munkatársai, szakemberei olyan hozzáadott értéket nyújtanak mindennapi munkájuk során, amely elősegíti a rugalmas szolgáltatást, ezáltal a megfelelő minőséget. Tudásunkkal és eszközeinkkel hozzájárulunk a magyarországi vendéglátás és szállodaipar fejlődéséhez.

Az Alfa Art Hotel*** vezetőségének meggyőződése, hogy maximális teljesítményt csak tökéletes csapatmunkával és jó hangulatú közegben lehet nyújtani, így ezek megteremtésére nagy hangsúlyt helyez. Ennek megvalósításához elvárja valamennyi alkalmazottja folyamatos, aktív és pozitív közreműködését, javaslattétel formájában is. Minden munkatársunk belső meggyőződésévé válik az, hogy munkájának minőségét és teljesítményét folyamatosan emelje. Ezt a vállalat belső struktúrája és működése folyamatosan ösztönzi. Tudatosan állást foglal a vevőközpontú tevékenység mellett, amely biztosítja a minőségi munkakörülmények, a minőségi szolgáltatások folyamatos javításának feltételeit. Működésünk során figyelembe vesszük a vevői elvárásokat, a természeti, épített környezet érdekeit is.

 

Miért érdemes minket választani?

  • A szálloda egyaránt könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedési eszközökkel is.
  • Ingyenes parkolási lehetőség biztosított kb. 70 autó számára.
  • Egyedi tervezéssel és stílussal kialakított hangulatos kert, közvetlenül a Duna parton.
  • Világos, technikailag jól felszerelt panorámás konferencia ill. rendezvénytermek.
  • Hazai és nemzetközi specialitásokat kínáló étterem és terasz szolgálja vendégeink kényelmét.
  • Teljes körű rendezvényszervezés, egyedi csapatépítő programok.