Esküvői helyszín

Kedves Ifjú Pár!

Életük egyik legfontosabb döntése előtt állnak. Az esküvő felejthetetlen és csodás élmény. Megtisztelnek minket azzal, hogy családtagjaikkal és barátaikkal szállodánk éttermét kívánják választani esküvőjük helyszínéül.

Szállodánk Budapesten, természetes környezetben, közvetlenül a Duna-parton található. Esküvőjük ideális helyszíne, hiszen minden adott: elegáns étterem terasszal – polgári szertartásra alkalmas – terasz Duna-parti kilátással, kiváló ételekkel, kedves összeszokott személyzettel.

Szállodánk Akvarell étterme az elmúlt években számtalan sikeresen lebonyolított esküvő színhelye volt, amit a megannyi elégedett visszatérő Vendég is igazol, valamint az esküvői vendégkönyvünk , melyet megtekinthetnek weboldalunkon.

Egy esküvő legfontosabb paramétere az összhang megteremtése. Minden párnak vannak elképzelései a nagy nappal kapcsolatban, a mi feladatunk mindezt összefogni, lebonyolítani, ügyelve a legapróbb részletekre. A látványos és minden részletében egyéni mennyegző garantáltan felejthetetlenné teszi életük legfontosabb napját családja és a rég nem látott vendégek számára is.Termeink:

 

 

U-alak

Körasztal

E-alak
(fésű elrendezés)

Akvarell étterem

60 fő

94 fő(max.:100 fő)

120 fő (max.:140 fő)

Csontváry terem (I.emeleten)

50 fő

46 fő

52 fő (max.: 70 fő)

Csontváry+Ferenczy terem

(I.emeleten)

52 fő (max.:70 fő)

46 fő (max.:51 fő)

-

       

 

Esküvői alaprajzok:
Fésűs elrendezéssel:140 fő

Körasztalos elrendezéssel: 94 fő