Céges rendezvény

Alfa-part

 

 


Rendezvényházunk csodálatos zöld környezetben, nagy parkkal rendelkezik. Kiváló helyszín céges csapatépítő rendezvények, családi napok, baráti találkozók és összejövetelek megszervezésére.
A kötetlen hangulatú események sikeres lebonyolítását szakértő rendezvényszervező kollégáink segítsége garantálja.
A helyszínen lehetőség van biliárd- és csocsóasztal, ping-pong asztal, labdák és ütők igénybevételére is. Tréningek megrendezéséhez minden technikai felszerelést tudunk biztosítani!
Rendezvényházunk technikai paraméterei:
 
Terem mérete: 150 nm2
Széksoros elrendezés: 100 fő
Iskolapados elrendezés: 50 fő
U-alak berendezés: 50 fő
 
A terem légkondicionálóval és természetes fénnyel rendelkezik.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Kedvezményes konferencia ajánlataink

KEDVEZMÉNYES KONFERENCIA AJÁNLATAINKRÓL ÉREDEKLŐDJÖN EMAILJEINKEN AZ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. VAGY A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rendezvényekkel, személyes ajánlatkéréssel kapcsolatban kérjük írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

ALFA ART HOTEL***
Aranykulcsos tréninghelyszín 2008
Top "50" legbarátságosabb szálloda
H-1039 Budapest, Királyok útja 205. (Kossuth Lajos üp. 102.)
Tel: +36 1 453 0060, 0062
Fax: +36 1 240 8150
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.alfaarthotel.hu