Privát rendezvény

Különtermeinkben minden elképzelést megvalósítunk. Kreatív, pénztárcabarát megoldások, személyre szabott rendezvényszervezés! Előttünk nincs lehetetlen: keresse rendezvényszervezőnket, ha az alábbi események bármelyike érdekli!


Leány-, legénybúcsú, osztálytalálkozó, születésnapi parti, házassági évforduló, halloween parti, farsangi mulatság, stb.

 

Születésnap

Csomagajánlat születésnapra és osztálytalálkozóra

Lepje meg kedvesét, barátait egy fergeteges szülinapi bulival! Távol a város zajától, csodálatos környezetben, közvetlenül a Duna parton várjuk a baráti társaságokat, hogy ez a nap is feledhetetlen legyen!

 

 

Kedvezményes ajánlatunkért keressék bizalommal munkatársainkat a következő e-mail címeken: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .
Rendezvényekkel, személyes ajánlatkéréssel kapcsolatban kérjük írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!