Céges rendezvény

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

Kedvezményes konferencia ajánlataink

KEDVEZMÉNYES KONFERENCIA AJÁNLATAINKRÓL ÉREDEKLŐDJÖN EMAILJEINKEN AZ Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. VAGY A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Rendezvényekkel, személyes ajánlatkéréssel kapcsolatban kérjük írjon a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

ALFA ART HOTEL***
Aranykulcsos tréninghelyszín 2008
Top "50" legbarátságosabb szálloda
H-1039 Budapest, Királyok útja 205. (Kossuth Lajos üp. 102.)
Tel: +36 1 453 0060, 0062
Fax: +36 1 240 8150
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.alfaarthotel.hu